Faciada göçük altında mahsur kalan oğlu Tezcan GÖKÇE için söylediği, “Oğlum yüzme de bilmezdi, suyun içinde ne yaptı?” sözleriyle tüm ülkeyi ağlatan Ayşe GÖKÇE'nin Vefat Etmediği Bilgisi Alındı.

Ayşe Gökçe’in vefat haberini CHP Muğla Milletvekili Süleyman GİRGİN, sosyal medya hesabından duyurdu. GİRGİN, “‘Oğlum yüzme de bilmezdi, suyun içinde ne yaptı?’ diyerek yüreğimizi dağlamıştı. Hani şu Ermenek maden kazasında göçük altında can veren Tezcan GÖKÇE’nin annesi Ayşe Teyze vefat etmiş. Mekanı cennet olsun” ifadelerini kullandı.
 

Erbil Saldırganları'nın Hepsi Yakalandı Erbil Saldırganları'nın Hepsi Yakalandı

HADİ CHP TROLLENMEYE ALIŞTI YA BİR KISIM MEDYA !?
Haberin doğru olmadığı bilgisine ulaşılırken,bu olayı haber olarak görmekten ve doğru haber yayınlayıp yanlış bilgiye karşı durmayı ilkeleri arasında bulunduramayan aciz bir kısım  yerli ve ulusal medya mensuplarını başta Ermenek halkı ve tüm duyarlı kamuoyuna havale ederiz, bu sözde medya mensuplarının notlarını elbet kamuoyu verecektir.
Odalar, dernekler, adaylar,, destekler, teşvikler, bürokraside dolaşan dedikodular ve sokak kavgaları ile haddinden fazla ilgilenip bir asansöre Karamanın tüm dedikodusunu sıkıştırıp asansörden ekmek çıkarmaya çalışan ve bu durumu uzaktan izleyerek rüzgarın yönüne göre taraf ve söylem değiştiren sözde yerelması medyamız bu olayı görmedi yada haber yapmaya değer bulmadı...

Döktüğü gözyaşları ile içimize ateş bırakan, kullandığu her kelime hafızamıza acıyı nakış nakış işleyen Ayşe GÖKÇE teyzemize Allah (c.c.)' dan Eşi Recep Amcamız ve yakınlarıile birlikte hayırlı ömürler dileriz.