Türkiye'de akaryakıt fiyatlarında meydana gelen değişimleri vatandaşlar takip etmekte zorlanıyorlar. Dün gece yarısı LPG otogaz için yapılan zammın ardından bu gece yarısında da ikinci bir zam geleceği resmen açıklandı.

LPG'ye dün yapılan 33 kuruşluk zammın ardından pompa satış fiyatlarına yansıyacak şekilde bir zam daha geldi. EPGİS açıklamasına göre, LPG’nin litresine 61 kuruş zam yapıldı.

Kayseri İstihdam Fuarı İstişare Toplantısı Kayseri OSB’de gerçekleşti Kayseri İstihdam Fuarı İstişare Toplantısı Kayseri OSB’de gerçekleşti

Fiyat artışının ardından otogazın litre satış fiyatı İstanbul’da 10,80 liraya, Ankara’da 10,83 liraya, İzmir’de ise  10,77 liraya yükselecek.Dağıtım firmalarının belirlediği fiyatlar rekabet nedeniyle şirketler ve kentlere göre küçük değişiklikler gösteriyor.

24 SAAT GEÇMEDEN LPG OTOGAZA ARKAYA ARKAYA İKİ ZAM!

Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası (EPGİS) tarafından bugün akşam saatlerinde bir son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan bu açıklamaya göre bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere LPG otogaz için litre fiyatına 61 kuruş zam yapıldı. Pompa fiyatlarına yansıyacak olan bu zam vatandaşların maliyetlerini arttıracak. Ayrıca LPG otogaz için dün EPGİS tarafından 33 kuruş zam yapıldığı açıklandı. İki gün arka arkaya yapılan zammın toplamı ise 94 kuruş oldu. 

lpg otogaz zammı-2

Avrupa Ülkelerindeki LPG Otogaz kullanım Oranı: