Philip Morris Grubu’ndaki sigara markalarına 2 TL’lik zam gelmişti. Türkiye Tekel Bayiler Platformu Başkanı Özgür Aybaş, jti grubuna gelen zammı sosyal medya hesabından duyurdu.

Türkiye Tekel Bayiciler Platformu Başkanı Özgür Aybaş, twitter hesabından yaptığı açıklamada Philip Morris Grubu’ndaki sigara markalarına 2 TL’lik zam geldiğini ilan etti.

Orta Anadolu Kalkınma Ajansı yatırım ve yatırımcının yanında Orta Anadolu Kalkınma Ajansı yatırım ve yatırımcının yanında

Yeni listeye göre CamelWinstonLD ve Monte Carlo sigaraları artık zamlı satılacak.Diğer gruplara da ilerleyen günlerde zam gelmesi bekleniyor. 

Aybaş’ın verdiği bilgilere göre söz konusu gruptaki en ucuz sigara 17,50 olurken, en pahalı sigara ise 25 TL’yi gördü.

JTİ GRUBUNA DA ZAM GELDİ

Aybaş yaptığı paylaşımda “Bu gelen 2 TL ‘lik zam maliyet ve kur zammı ilerleyen günlerde ÖTV zammı da yapılacaktır” dedi.

Zam haberleri art arda gelmeye devam ederken bir sigara grubuna daha zam geldi. Türkiye Tekel Bayiler Platformu Başkanı Özgür Aybaş, zam haberini sosyal medya hesabından duyurdu. Sabah sigaraya gelen zammın ardından Türkiye Tekel Bayiler Platformu Başkanı Özgür Aybaş, sosyal medya hesabından yeni listeyi paylaştı.

Jti grubunada zam geldi. Bat grubu listeyide gelince paylaşacağım pic.twitter.com/1Ue9UmHjmp

— Özgür Aybaş Tekel Bayii (@AybasOzgur) December 8, 2021