LGS için örnek sorular yayımlandı LGS için örnek sorular yayımlandı
Açık Öğretim Lisesi II. Dönem Sınav Sonuçları ne zaman açıklanıyor? Açık Öğretim Lisesi (AÖL) 11 - 12 mayıs tarihlerinde yapılan sınav sonuçları 17 Haziran tarihinde açıklanacağı belirtiliyor.
 
 Açık Öğretim Lisesi sınav sonuçlarını öğrenmek için   AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ    tıklayın.
 
 
AÖL sınav sonuçları açıklandıktan sonraki III. dönem sınav kayıtları ise 17 – 28 Haziran tarihlari arasında başlayacaktır.
 
 
AÖL ( Açık Öğretim Lisesi) III. dönem sınav giriş tarihleri  20 – 21 temmuz olarak sınava giriş yapılacaktır.
 
 
Sınav Sonuçları ne zaman açıklanıyor?
 
Açık Öğretim Lisesinden nasıl Mezun olunur?
 
AÖL 'den mezun olmak için kaç puan gerekli?
 
 
 
Açık Öğretim Lisesi 11-12 Mayıs tarihlerinde yapılan sınav sonrasından 30 gün sonra açıklanması bekleniyor. AÖL sınav sonuçlarına göre mezun olanlar en yakın Halk Eğitim Merkezine gidip diploma işlemlerini başlatması gerekmektedir. AÖL diploma almak için gerekli bilgiler buradaki linkten ulaşabilirsiniz.
 
 Açık Öğretim Lisesi sınavına girenler kredi puanı 192 olan ve üzeri geçenler mezun oluyor. Alan dersi olanların ise alan kredi puan zorunluluğu 80 ve üzeri olarak belirtiliyor. Alan kredi sistemi olmayanlar için bu geçerli degil.
 
AÖL yeni kayıt ne zaman? Kayıt yenileme işlemleri nereden yapılır? Açık Öğretim Lisesi yeni kayıtlar AÖL'nin resmi sitesinden duyuru ile belli olacaktır. Açık Öğretim Lisesi kayır yenileme işlemleri Ziraat Bankasına yatırılan harç makbuzuyla birlikte Halk Eğitim merkezlerinden yapılır.
 
 


Kaynak: http://gundem.milliyet.com.tr/acik-ogretim-lisesi-sinav/gundem/detay/1719402/default.htm



Etiketler: Açık Öğretim , Açık Öğretim Lisesi , Haziran , Gerekli