Anadolu Üniversitesi Açıköğretim fakültesi kayıtlı öğrencileri için 2013′te başlayacak olan güz dönemi ve 2014′te başlayacak olan bahar dönemi kayıt yenileme işlemlerinin duyurusu üniversitenin web sitesinde duyuruldu.




Yapılan açıklamaya göre Güz Dönemi için kayıt yenileme işlemleri 16 Eylül Pazartesi günü başlayacak olup, 27 Eylül cuma günü son bulacaktır. Bu tarihler dışında Güz dönemine kayıt yeniletemez ve güz dönemi derslerini alamazsınız. Bahar dönemine için kayıt yenileme işlemleri 3 Mart Pazartesi başlayacak olup, 14 Mart Cuma günü sona erecektir. Bahar dönemin de 2013 ÖSYS sonuçlarına göre kayıt olan öğrenciler de diğer öğrenciler ile birlikte kayıt yenileyeceklerdir ve bu her dönem böyle devam edecektir. 

Sabancı ve Enerjisa'dan Hatay'a okul Sabancı ve Enerjisa'dan Hatay'a okul

Kayıt Yenileme İşlemi 2 Aşamalı Olarak Gerçekleşecektir.
1. Aşama; 
http://kayit.anadolu.edu.tr adresine girip, buradan KAYIT YENİLEME linkine tıklayarak Ders Ekle/Sil İşlemi yapılmasıdır. Ders ekle sil işlemini üniversitede 2.yılı ve üzeri olan tüm öğrenciler gerçekleştireceklerdir. Bu yüzden üstten ders istemeseniz bile aöf ders ekle/sil sayfasına girerek okulun size atadığı dersleri kontrol edin. Bu dönem almanız gereken ve okulun atamadığı dersleri eklemeyi unutmayın. Yoksa okulu bir yıl uzatma riskiyle karşılaşabilirsiniz.

2. Aşama; olarak bankaya öğrenim giderlerinin ödenmesi gelmekte. Ders Ekle/Sil yaptıktan sonra Vakıfbank’a harç ücretini yatırdığınızda kaydınız otomatik yenilenecektir. Harç ücretini yatırdıktan sonra aöf bürolarına bizlere verilecek olan yeni ders kitaplarımızı almaya gideceğiz sadece. Banka dekontunu büroya teslim etme zorunluluğunuz bulunmamaktadır.

Kayıt Yenileme Harç Ücretleri;

2013-2014 eğitim sezonunda kayıt yenileme harç ücretleri alttan dersiniz yok ise 205tl civarı olacaktır. Bu ücreti her dönem kayıt yenileme tarihleri içerisinde ödemeniz gerekmektedir. Ödemediğinizde o dönemin derslerini alamaz ve sınavlara giremezsiniz. Altta dersi olan öğrenciler veya üstten ders ekleyen öğrenciler eklenen her ders için 10-15tl ekstra bir ücret ödeyeceklerdir.

Kayıt Yenileme Tarihleri;

KAYIT YENİLEME
GÜZ DÖNEMİ
 - Açıköğretim
 - İktisat
 - İşletme
16 Eylül Pazartesi
27 Eylül Cuma
  2 Hafta Kayıt Yenileme
KAYIT YENİLEME
BAHAR DÖNEMİ
 - Açıköğretim
 - İktisat
 - İşletme
03 Mart 2014 Pazartesi
14 Mart 2014 Cuma
  2 Hafta Kayıt Yenileme

 

Önemli!
Öğrenim bedellerini ( harç ücretini ) yatırmadan önce Ders Ekle/Sil işleminizi yapınız. Ödedikten sonra ekle/sil yapamayabilirsiniz.