"Salt Bae" lakabıyla bilinen işletmeci Nusret Gökçe'nin, Londra'da açtığı yeni restoran menüsüyle, müşterileriyle ve fiyatlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Son olarak Vietnam Komünist Partisi yetkilisinin altın kaplamalı, pahalı bifteği yediği görüntüler ülkesinde büyük tepki topladı.

Güney Asya ülkesi Vietnam'ın Kamu Güvenliği Bakanı General To Lam, beraberinde kalabalık bir grupla birlikte Londra Knightsbridge'de Eylül ayında açılan Nusret restoranına geldi.

Halkın 150 dolar (Yaklaşık 1500 TL) kazandığı Vietnam'da bakanlık yapan Lam, abartılı yemek yediği iddiasıyla sosyal medyada büyük tepki çekti.
Nusret Gökçe, Vietnamlı bakana kendi elleriyle 1450 Sterlin değerindeki altın kaplama bifteği yedirdi, üstüne 'imzası' haline gelen tuz serpmeyi de yaptı.
Nusret'in bakana yaptığı şov sosyal medya platformu TikTok'ta paylaşılır paylaşılmaz hızlıca silindi ancak video hızlı bir şekilde yayıldı.



Yüzlerce Vietnamlı, altın kaplama biftek yiyen bakana tepki gösterdi. Sosyal medya kullanıcıları, "Benim param nereye gitti?", "Maaşı bu yemeğe yetmez, parayı nereden buldu" ve "Milyonlarca insan koronavirüsten kıvranırken, sözün bittiği yer" gibi yorumlar yaptı.

KOMÜNİZM İDARECİLERİN HALKI UYUTMA  FORMÜLÜMÜ YOKSA BİR TÜR AFYONMU ?...

BAZI KOMÜNİSTLERE YENİ BİR HABERİMİZ VAR...

Rakı, Viski, Votka, Cin ve Liköre Zam Geldi!

Akbelen Ormanları Kamulaştırma Kararı İptal Edildi Akbelen Ormanları Kamulaştırma Kararı İptal Edildi

Türkiye Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş, rakı, viski, votka, cin ve liköre zam geldiğini duyurdu.

Sosyal medya hesabından zamlı yeni listeyi paylaşan Aybaş, “Zamlar hayırlı olsun. Çoğu ürünlere kur farkı zam geçişi oldu önümüzdeki günlerde daha büyük ÖTV zammı kapıda" ifadesini kullandı. 

AFİYET OLSUN...