Kamuda Tasarruf İçin Özel Uçaklarla, Ailecek Ciddi Çalışma Yürütülüyor muş! Kamuda Tasarruf İçin Özel Uçaklarla, Ailecek Ciddi Çalışma Yürütülüyor muş!

FETÖ'nün firari isimlerinin Konya Şeker'in dev kuruluşu Torku üzerinden yaptığı algı operasyonu çürütüldü. Şirketin açıklamasında "Torku'nun iflas açıklayacağına dair yapılan sistematik yayınlardır. Ne bir hat durdu ne de bir kişi işinden oldu. Sadece İSO 500'de 1 fabrikamız varken şimdi 4 fabrikamız oldu" ifadelerine yer verdi.

Türkiye'nin önemli gıda üreticisi Torku, firari FETÖ'cülerin sosyal medyada başlattığı 'şirket batıyor' iddialarına teröristlere kapak olacak biçimde kendinden emin bir tavır ve söylem ile yanıt verdi.

Şirket tarafından yapılan açıklamada, "Ne bir hat durdu ne de bir kişi işinden oldu. Sadece İSO 500'de 1 fabrikamız varken şimdi 4 fabrikamız oldu" denildi.

ONGUN HABER GURUBU TORKU'NUN HAKLI MÜCADELESİNDE YANINDADIR, TORKU ANADOLU'NUN NAMUSUDUR, ÇİĞNETMEYECEĞİZ...

TORKU İSMİNİN ANLAMI NEDİR?

Hayatımızın her alanında yer almaya başlayan Torku isminin ne anlama geldiğini merak edenler için araştırdık. Öz Türkçe bir kelime olan Torku ismi Türk-İslami devir eserlerinden ve ilk Türkçe sözlük olan Kaşgarlı Mahmut’un Divan-ı Lügati’t Türk adlı eserinden gelmektedir. Torku ismi Divan-ı Lügati’t Türk’te ipek gibi saf, temiz, sağlam, ipeksi diye tarif edilmektedir. 

Satın Alınan Her TORKU Marka Ürün Teröristlerin Gözüne Değil Muhtelif Yerlerine Batıyor,Acıdan Ne Yapacaklarını Şaşırdırlar...

FETÖ üyelerinin sosyal medyadan başlattığı iftirayı 'İSO 500' listesiyle çürüten Torku'nun açıklamasında şu ifadeler yer aldı:

Bir Türk ATASÖZÜ der ki " itin duası kabul olsa gökten kemik yağar" ("İt'lere ve Sahiplerine Duyrulur...)

TORKU HUKUK YOLU İLE, BİZİMLE BİRLİKTE, HAKLI MÜCADELESİNE DEVAM EDECEK....