2005 Yılında, 0-12 Yaş Grubuna Yönelik Çocuk Kitapları Üretimi Yapmak ve Satmak Amacıyla Kurulan Bir Yayınevinin Çocuk Boyama Kitabının Kapağındaki Semboller ve Renklerin pkk Terör Örgütünün Paçavrası Üzerinde Bulunan Renkler ve Semboller olması akıllara bir bilinçaltı tuzağımı hazırlandı sorusu ve şüphesini getiriyor.

Yayınları arasında eğitici,boyama,çıkartma,masal kitapları,karton kitaplar,yap-boz ve interaktif kitaplar bulunan bu yayınevinin ürünleri bir çok sanal ticaret platformunda,ülke çapındaki kitap ve kırtasiyecilerde satışa sunulmuş durumda. (Link: https://cicekyayincilik.com/index.php?route=information/contact )

Yayınevine, yapımcı ve pazarlamacılarına karşı hiç bir ithamda bulunmuyoruz ama vatandaşın zihninde oluşan şüpheleride yasal çerçeve içine dile getirmek bizim vazifemiz.Bu Kitaptan Vatandaşın haberi var, yetkililerin haberi varmı?

   

 

Kitabın Açıklaması (İdefix Sanal Kitap Alışveriş Platformu Sayfalarında)

Bu kitapta birbirinden güzel resimler var ama henüz tamamlanmamışlar. Onları ancak sen tamamlayabilirsin.Yapman gereken numaralarla belirlenmiş noktaları birleştirmek ve istediğin renklerde boyamak.

Çok eğleneceğine emin olabilirsin ! (Tanıtım Bülteninden)

Link: https://www.idefix.com/Kitap/Noktalari-Birlestir-Kirmizi/Kolektif/Cocuk-ve-Genclik/Okul-Oncesi-6-Ay-5-Yas/Boyama-Kitaplari/urunno=0000000580398 )

Link: ( https://www.amazon.com.tr/Noktalar%C4%B1-Birle%C5%9Ftir-K%C4%B1rm%C4%B1z%C4%B1-Kolektif/dp/6054669605)

Karaman Semerkand Dergahında Olaylı Gece Karaman Semerkand Dergahında Olaylı Gece

Dili: Türkçe

Yayınevi: Ç...... Yayıncılık

Kitap Adı: Noktaları Birleştir - Kırmızı

Yazar:Kolektif

Sayfa Sayısı: 47

İlk Baskı Yılı: 2014

Barkod: 9786054669608