İçişleri Bakanı Süleyman SOYLU'nun kıymetli annesi Servet SOYLU, İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede kalp yetmezliği nedeniyle vefat etti. Merhume Servet SOYLU, koronavirüse yakalanarak hastaneye kaldırılmıştı. 

Kalp sağlığı sorunları nedeniyle de bir süredir yoğun tedavi gören Servet SOYLU, 75 yaşında hayatını kaybetti. Hastaneden Vefat nedeni hakkında bir açıklama yapılmazken, Servet SOYLU'nun cenazesinin yarın Gaziosmanpaşa Merkez Camisi'nde kılınacak öğle namazının ardından Eyüp Sultan Mezarlığına defnedileceği öğrenildi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Cumhurbaşkanı ERDOĞAN, "İçişleri Bakanımız Süleyman SOYLU kardeşimin kıymetli validesi Servet SOYLU hanımefendiye Cenab-ı Allah’tan rahmet niyaz ediyorum. Süleyman Bey’e, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum" ifadesini kullandı.

SİYASETTEN BAŞSAĞLIĞI MESAJLARI

Sağlık Bakanı Fahrettin KOCA vefat haberini, Twitter hesabından "İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman SOYLU Beyefendi'nin muhterem anneleri Hakkın rahmetine kavuştu. Merhumeye Allah'tan rahmet, Süleyman Bey kardeşimize ve ailesine sabırlar diliyorum." ifadeleriyle paylaştı.

TBMM Başkanı Mustafa ŞENTOP, İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede vefat eden İçişleri Bakanı Süleyman SOYLU'nun annesi Servet SOYLU için taziye mesajı yayımladı. 

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi üyeleri ve MHP Genel Başkanı Devlet BAHÇELİ, annesi Servet SOYLU'yu kaybeden İçişleri Bakanı Süleyman SOYLU'ya taziye dileklerini iletti.

Adalet Bakanı Abdulhamit GÜL, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt SELÇUK, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat KURUM, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri ERSOY, sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımda Servet SOYLU'ya Allah'tan rahmet, Bakan SOYLU'ya sabır temennisinde bulundu.

109 Yıl Sonra "Havada, Karada ve Denizde Yankılandı" 109 Yıl Sonra "Havada, Karada ve Denizde Yankılandı"

PARTİ LİDERLERİNDEN TAZİYE

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa DESTİCİ, "İçişleri Bakanımız Süleyman SOYLU'nun kıymetli anneleri Servet SOYLU hanımefendinin vefatını büyük bir teessürle öğrendim. Merhum annemize Allahtan rahmet, başta kıymetli Bakan'ımız olmak üzere tüm aile efradına başsağlığı ve sabır diliyorum. Mekanı cennet, makamı ali olsun." paylaşımını yaptı. 

Saadet Partisi Lideri Temel KARAMOLLAOĞLU ve İYİ PARTİ Lideri Merâl AKŞENER, sosyal medya aracılığı ile SOYLU ailesi ve Sayın Bakan Süleyman SOYLU'ya taziyelerini bildirdi.

DSP Genel Başkanı Önder AKSAKAL ve Deva Partisi Genel Başkanı Ali BABACAN da SOYLU'nun annesine Allah'tan rahmet, başta ailesi olmak üzere tüm sevenlerine başsağlığı ve sabırlar diledi.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof.Dr. Ahmet DAVUTOĞLU  ve Liberal Demokrat Parti Eski Lideri Besim TİBUK, merhumeye Allah'tan rahmet, SOYLU ailesine başsağlığı ve sabır temennisinde bulundular.

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MANSUR YAVAŞ: İçişleri Bakanımız Sayın @suleymansoylu'nun muhterem annesi Servet SOYLU'nun vefat ettiğini üzüntüyle öğrendim. Merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyorum.

CHP GRUP BAŞKANVEKİLİ ENGİN ÖZKOÇ: İçişleri Bakanı Süleyman SOYLU'nun (@suleymansoylu) annesi Servet SOYLU'nun vefatını üzüntüyle öğrendim. Merhumeye Allah'tan rahmet, kederli ailesine sabır diliyorum. Mekanı cennet olsun...

İçişleri Bakanı Süleyman SOYLU'’nun annesinin vefatı haberini alan çok sayıda isim hastaneye giderek, SOYLU ve ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Cenaze haberini alan Bakan SOYLU, dakikalar önce hastaneye geldi. Acı haberi alan birçok isim de hastaneye giderek SOYLU ile ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Bakan SOYLU, babası Hasan SOYLU ve eşi Hamidiye SOYLU ile taziyeleri kabul etti. 

AK PARTİ'DEN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

AK Parti Genel Başkanvekili Numan KURTULMUŞ paylaşımında "Değerli kardeşim, İçişleri Bakanımız SOYLU'nun kıymetli annesi Servet SOYLU Hanımefendi'ye Allah'tan rahmet, ailesine yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dilerim. Mekanı cennet olsun." ifadelerine yer verdi.

AK Parti Sözcüsü Ömer ÇELİK de Servet SOYLU'nun vefatından büyük üzüntü duyduğunu belirterek "Mekanı cennet olsun" ifadesini kullandı. 

ALTUN VE KALIN'DAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin ALTUN, "İçişleri Bakanımız Sayın SOYLU'nun annesi Servet SOYLU'nun vefatını büyük bir teessürle öğrendim. Servet teyzemize Allah'tan rahmet, başta Sayın Bakanımız olmak üzere ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Mekânı cennet olsun." paylaşımında bulundu.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim KALIN da "Sayın İçişleri Bakanımızın dar-ı bekâya irtihal eden kıymetli valideleri Servet SOYLU teyzemize Allah'tan rahmet diliyorum. Sayın Bakanımız ve ailesine Allah'tan sabr-ı cemîl niyaz ediyorum. Rabb'im mekânını cennet eylesin." ifadelerini kullandı.

ONGUNHABER EKİBİ VE Cüneyt DİLER SAYIN BAKANIMIZ Süleyman SOYLU BEYEFENDİ'NİN KIYMETLİ VALİDELERİ Servet SOYLU HANIMEFENDİYE CENÂB-I ALLAHTAN RAHMET,TÜM SEVDİKLERİNE VE ÖZELLİKLE SAYIN BAKANIMIZ Süleyman SOYLU BEYEFENDİYE SABR-I CEMÎL NİYAZ EDER. MEKÂNI CENNET OLSUN.