MHP'den Paralel Örgüte Açık Destek! MHP'den Paralel Örgüte Açık Destek!
Mobil teknoloji lideri Apple, bugün tanıtılması beklenen yeni işletim sistemi iOS 7’nin son hazırlıklarını, etkinliğe taşımakla meşgul. Daha önce de sizlerle paylaştığımız gibi, iOS 7 hakkında birçok konsept tasarımlar ve beklentiler mevcuttu. Daha sade, anlaşılır ve hızlı bir işletim sistemi olması beklenen iOS 7’nin, kullanıcıları tarafından çok beğenileceği Apple tarafından şimdiden garantilendi.
 
Apple’ın bünyesinde çalışan ve en önemli isimlerinden biri olan Sir Jonathan Ive, diğer iOS sürümlerinde olduğu gibi bunda da fazlasıyla deneyimlerine yer verdi. Fakat bu kez birkaç tık daha fazla. Yeni işletim sistemi tasarımının ardından bir de yeni özellik beklentileri işin içine girince kullanıcılar kulaklarını 10 Hazirana çevirmişti.
 
Bugün itibariyle başlayacak olan 3 gün sürecek olan WWDC 2013 etkinliği için tüm hazırlıkların tamamlandığı biliniyor. Etkinliğin kaçıncı günü tanıtılacağı bilinmiyor olsa da iOS 7’nin yeni logosu birkaç gün önceden duyurulurken, Apple yazılım ofisine de asılan yeni pano da, yeni işletim sistemi iOS 7 hakkında ipuçları veriyor.
 
San Fransisco’da Moscone West etkinlik binasında tanıtımı gerçekleşecek olan iOS 7 için ince dokuma ve minimalist çalışmaların eseri denilebilir. Bakalım iOS 7, kullanıcıların uçarı beklentisini karşılayabilecek mi?
 


Kaynak: http://teknoloji.milliyet.com.tr/iste-ios-7-nin-beklenen-logosu-/mobildunya/detay/1720871/default.htm



Etiketler: Apple , yazılım , teknoloji , Etkinlik , 2013