SIM kartlar artık hack'lendi! Milyonlarca telefon tehlikede! SIM kartlar artık hack'lendi! Milyonlarca telefon tehlikede!
Her geçen gün yeni projelerle kapımızı çalan Kickstarter, hayatımızı kolaylaştıracak yeni ürünler sunmaya devam ediyor. Yaratıcılığı, genç yeteneklerle buluşturan Kickstarter, bu kez de mobil kullanıcıları sevindirecek bir ürün olan 3D kamera aparatıyla geliyor.
 
Fotoğraf çekmeyi seven Apple kullanıcılarını oldukça sevindirecek bu haber yine bir proje ekibinden geldi. Kickstarter resmi sitesinde yapılan oylamada Poppy, sizlere geçtiğimiz günlerde duyurduğumuz iPhone GamePad’li Kılıf’lar kadar rağbet gördü.
 
Poppy isimli aparat, iPhone 4, 4S,5 ve iPod Touch 5 ile uyumlu olarak kullanılabiliyor. Cihazın proje aşamasından üretim aşamasına geçmesi için 40 bin dolar’a ihtiyaç duyulduğu biliniyorken 29 günde yaklaşık 55 bin dolar’ı bulan sermaye sayesinde mağazalardaki ve e-alışveriş sitelerindeki yerini almış.
 
Kendine özel bir Instagram uygulamasını da yanında bulunan Poppy, bu uygulama sayesinde 3 boyutlu çektiğiniz fotoğraf ve videoları anlık olarak düzenleyebilme, arşivleme veya youtube/sosyal ağlarda paylaşma imkanı sunuyor.
 
Herhangi bir elektrik kaynağına ihtiyaç duymayan Poppy’nin  3.boyutu lensleri de mevcut. Ürün detaylarına veya teknik detaylara buradan ulaşabilirsiniz.
 


Kaynak: http://teknoloji.milliyet.com.tr/iphone-unuzu-3d-kameraya/yeniurunler/detay/1728782/default.htm



Etiketler: Apple , iPhone , iPod , üretim , Fotoğraf , dolar , Alışveriş , Proje , Aksesuar