Bir yatırım firmasının analisti, yeni iPhone ve iPad'in Haziran 2013'de geleceğini iddia etti. Analistin söylediklerine göre bu ikiliyi 2013 sonbaharında Apple markalı bir televizyon izleyecek.

Yatırım firması Jeffries'ten Peter Misek'e göre bir sonraki iPhone, "iPhone 5S" olacak ve bir "super HD kamera/ekran", daha iyi bir pil ve NFC desteğiyle gelecek. Misek'e göre iPhone 5S'deki diğer yenilikler arasında analistin "Retina+" adını verdiği Sharp'ın IGZO ekranı ve 128GB depolama olabilir.

SIM kartlar artık hack'lendi! Milyonlarca telefon tehlikede! SIM kartlar artık hack'lendi! Milyonlarca telefon tehlikede!

Misek, bir sonraki jenerasyon iPad'in de IGZO ekranla gelebileceğini, bunun yanında daha hafif ve şu anki iPad'in yarısı kadar ince olacağını iddia ediyor. Apple'ın üzerinde çalıştığına inanılan televizyon da, analiste göre Eylül veya Ekim 2013'de tanıtılabilir. Misek, Apple'ın televizyonundaki en önemli özelliklerin hareket ve ses denetimi, yeni bir kullanıcı arayüzü olacağını söylüyor.

"Ucuz iPhone" söylentilerinin de gerçeğe dönüşebileceğini düşünen Misek, Apple'ın düşük maliyetli bir iPhone'u 2013'de 200-250 dolar gibi bir fiyatla satışa sunmayı planladığını söylüyor. Analist, düşük maliyetli iPhone'un, iPhone 4'ün işlemci ve modem donanımlarının "düşürülmüş" bir sürümü olacağını söylüyor.

Resimlerle: Çinli siteyi çakma iPhone 5 bastı


 



Kaynak: http://teknoloji.milliyet.com.tr/iphone-5s-ve-ipad-5-bu-tarihte-gelebilir-/mobildunya/haberdetay/12.12.2012/1640838/default.htm



Etiketler: Apple , iPhone , Sharp , dolar , ipad , Haziran , Ten , 2013 , olabilir