MHP'den Paralel Örgüte Açık Destek! MHP'den Paralel Örgüte Açık Destek!
Facebook’un son zamanlarda sık sık güncellemeler geçirmesi kimi kullanıcı tarafından alışkanlık sorunuyken, yenilikleri takip edebilen kullanıcılar içinse Facebook’a yeni heyecanlar katan en büyük etken. Etkinlikler, zaman tüneli, #Hashtag, okuyucu derken birçok güncelleme dönemine bir anda giriş yapan Facebook, yeni bir özellikle daha kullanıcılarını şaşırttı.
 
Facebook teknisyenlerinden Bob Baldwin’in kendi duvarında paylaştığı bilgiye göre artık Facebook’da mesajlaşırken veya bir gönderiye yorum yaparken fotoğraf ekleyebilir, cümle arasında ekteki bir fotoğrafı kullanabileceğiniz yer alıyordu.
 
Kısa bir süre önce, Apple ürünlerine ait iOS işletim sistemi için 6.1 versiyonunu duyuran Facebook, bu özelliğe mobil uygulamasında yer vermişti. Mobil kullanıcılar tarafından çok da dikkat çekmemesiyle beraber dün yapılan Facebook etkinliğinde, yeni özelliğin masaüstü platformu da tanıtıldı.
 
Uzun uzadıya yazılmayacak veya kimi zaman bir resmin kelimelerden daha anlamlı olduğu gerekçesiyle kullanıcıya kazandırılan bu yeni özellik, bugün itibariyle kullanılmaya hazır.
 
Android işletim sistemi konusunda henüz böyle bir özelliğin görülmesi söz konusu değilken, kısa zamanda gelen başarı yorumlarına göre uygulama geliştiricilerinin fazladan mesai yapacağı biliniyor. Tek yapmanız gereken, yorum yaparken metin girdi çubuğunun sağındaki fotoğraf makinesi ikonuna tıklamak.
 
Zaman kazanmak adına kullanıcıların oldukça sevindiği bir özellik olan yorum eklentisi, 3. sitelere gerek kalmadan kendi platform üzerinden cevaplanmasına olanak sağlıyor.
 


Kaynak: http://teknoloji.milliyet.com.tr/facebook-yorumunu-fotografiniz-ile/internet/detay/1725946/default.htm



Etiketler: Facebook , Apple , Fotoğraf , Android