8 Dilde Çeviri Yapabilen Akıllı Maske 8 Dilde Çeviri Yapabilen Akıllı Maske
Kullanıcılarla iWatch’u buluşturmak üzere oldukça yoğun çalışan Apple, şimdiden dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Rusya, Meksika, Tayvan ve son olarak da Japonya’da Marka Tescil başvurusunda bulunan Apple’ın gizli yürütmek istediği başvurulardan birine de Türkiye’de rastlandı. Türkiye’deki akıllı teknolojilere olan merakı göz önünde bulundurduğumuzda ise böyle bir başvurunun gerçekleşmesi bizleri pekte şaşırtmadı.
 
Başvurular konusunda her ne kadar gizli kalmasından yana çalışmalarını sürdüren Apple, sosyal medyanın gücünü önemsememiş olmalı ki; başvuru belgesi bir anda tüm sosyal medya da yayıldı.
 
Apple, bu ve benzeri girişimlerini her ne kadar gizli yürütülmeye çalışılsa da sosyal medyadaki sızıntılar, bazı ürünlerin kullanıcılarıyla ne zaman buluşacağı hakkında fikir veriyor. 3 Haziran’da onaylanan ve 2012 yılından bu yana üzerinde çalışmalar yapılan iWatch’un 1.5-1.99 inç arasında bir ekrana sahip olacağı biliniyor. OLED ekranın kullanılmasıyla tasarruf ilkesinin sağlanması hedeflenen akıllı saatte diğer Apple cihazlarıyla eşleşmesi için iCloud’un olmasından bahsediliyor.
 


Kaynak: http://teknoloji.milliyet.com.tr/apple-akilli-saati-icin-turkiye-ye/yeniurunler/detay/1731109/default.htm



Etiketler: Türkiye , Rusya , Japonya , Meksika , medya , Apple , Tayvan , teknoloji , saat , Haziran , Marka , 2012