Paralel Hortumun Adresi İş Bankası Paralel Hortumun Adresi İş Bankası

Ceplerin yeterince büyük olmadığını düşünenlerdenseniz sıkı durun: DigiTimes'ın raporuna göre 2013'de 5 inç'lik cepler endüstri standardı haline gelebilir.

HTC ve Sharp'ın devasa ekranlı cepler üretmeyi planladıklarını biliyorduk, şimdi ise diğer şirketlerin de bu trendi izleyebilecekleri ortaya çıktı. DigiTimes'ın kaynaklarına göre Samsung, Sony, LG, Huawei ve ZTE 2013'ün ilk yarısında 5 inç Full HD ekranlı ceplerini piyasaya sürecekler.

LG ve Samsung'un Full HD ekranlarını kendilerinin üreteceği, Sony'nin ise onları hisselerinin bir kısmına sahip olduğu Japan Display'den (JDI) alacak.

DigiTimes'ın ortaya çıkardığı söylentilerin her zaman tutmadığını biliyoruz. Şirket daha önce Samsung Displays'in Apple ile ortaklığını keseceğini söylemişti, ancak bu tahmininde yanılmıştı. Ancak akıllı ceplerin giderek büyüdüğünü hesaba katarsak, 5 inç'lik ceplerin standart haline gelmesi mümkün olabilir. Bunun yanında 5 inç'ten 1.3 inç daha büyük olan 6.3 inç'lik Galaxy Note 3 söylentileri çıkmaya başladı bile.

Resimlerle: Son 20 seneye damgasını vuran 20 cep
 



Kaynak: http://teknoloji.milliyet.com.tr/2013-un-cepleri-pantolonunuza-sigmayabilir/mobildunya/haberdetay/17.12.2012/1643057/default.htm



Etiketler: Sony , Samsung , Apple , iPhone , Sharp , Huawei , Ten , 2013 , olabilir , soruyoruz , yeterince