24 Ekim 2019 Perşembe Akşamı Ülkü Ocakları Bursa İl Başkanlığına yeni atanan Cahit Özdemir'in kendisini görüşme maksadıyla Ülkü Ocakları İl Başkanlığına davet etmesi ve Bursa Ülkü Ocaklarında 7- 8 kişilik bir grup tarafından darp edilmesi sonuçlandığı iddiasıyla Bursa Emniyet birimlerine yaralı halde başvuran Metin ÖKSÜZ ve Türk Eğitim Sen İle ilgili İlginç ve eğer doğru ise mide bulandırıcı iddialar var.

İddiaların merkezine oturan ilginç bir sendika algısı ile zinhinizde uzun süredir yer eden ve artık yakın takibe aldığımız, Türk Eğitim Genel Başkan Yardımcısı konuyu detaylı olarak Kamudanhaber isimli internet sitesine anlattı . (Link: http://www.kamudanhaber.net/guncel/bursada-darp-edilen-turk-egitim-sen-eski-sube-baskani-haberlerinin-h413420.html )

Metin ÖKSÜZ olayı hakkında yapılan açıklama aşağıdaki biçimde ;

Peş Peşe Depremler Korkuya Sebep Oldu Peş Peşe Depremler Korkuya Sebep Oldu

“ Türkeğitimsen Bursa 1 nolu eski şube başkanı Metin ÖKSÜZ’ün gayri ahlaki tutumu dolayısıyla kendisinden istifası istenmiştir . Adı geçen şube başkanının istifası 14 Ekim tarihinde işleme alınmış , 129 sayılı Merkez yönetim kurulu kararıyla kabul edilmiştir . Bu karar , hem faks hem de iletişim araçları ile ve hem de kargo / posta yoluyla şahsın kendisine ve şubeye iletilmiştir .

Haberlere konu olan şahsın istifasının üzerinden 12 gün geçtikten sonra , şube başkanı sıfatını yitirdikten sonra kişisel bir takım ilişkiler ve husûmete yönelik yapılan darp haberlerinin sendikamızla alakası yoktur “

“ Bu şahıs , Bursa ilinde Kız Meslek Lisesinde müdür Yardımcısı olarak görev yaparken öğrencisi ile ilişki içerisine girmiştir . Bu ilişkiyi uzun süre sürdürmüş, bu ilişkiden olan çocuğu kürtaj yoluyla aldırmıştır . Bu kişiyi evlilik vaadi ile kandırmıştır . Mağdur etmiştir . Gayri ahlaki ilişkisini öğrendiğimiz anda şube başkanlığından istifası istenmiş ve alınmıştır . YouTube yüklenen ve kısa süre YouTube’de kalan ses kaydında , ilgili kişinin kadını tehdit ettiği  , bebek kürtajı , ve ilgili şahsın kadına Seni ALLAH kadar seviyorum diye yalvarmalarını içeren ses kaydı sosyal medyaya düşmüştür .Bu ses kaydı şayet montaj değilse , darp haberlerine konu olan bu şahıs ve kürtajı yapan doktor yargılanmalıdır . Bu kişinin öğretmenlik yapması kabul edilemez . Olay hem idari hem de adli mercilerce detaylı olarak incelenmeli ve gerçekler ortaya çıkartılmalıdır .

Sonuç olarak ; Habere konu olan ve darp edilen Türkeğitimsen Bursa eski şube başkanı , istifası alındıktan 12 gün sonra darp edilmiştir .

İstifa etmediği için darp edildi haberleri gerçekçi değildir .

Temel Yaşar isimli Kamusen üyesinin sosyal medya paylaşımı...

ÜLKÜ OCAKLARI HESAP SORAR! 

Babası gözüyle baktığı öğretmeninin tecavüzüne uğruyor. Hamile kalıyor, çocuk aldırılıyor, tecavüz devam ediyor. Kız ailesine anlatmıyor, anlatsa töre deyip, namus deyip kendi yaptığı namussuzluk gibi kıza kıyacaklar. Bir ara cesaretini toplayıp karakola gidiyor ama adam “Sendika Başkanı” bunun nüfuzunu kullanıyor yani adama bir şey olmuyor, tabi bir yere daha gidersen tehditleri başlıyor. Hani Özgecan vardı tüm Türkiye’yi hep beraber ağlatmıştı, yüreklerimizi dağlamıştı. Özgecan gibi olursun diyor çocuğa. Korkuyor tabi çocuk.
En sonun da birileri diyor ki dünyaya ve Türkiye’ye nizam veren, Allah’tan başkasından korkmayan ülkücüler var. Araştırıyor kız tüm cesaretini toplayıp Ülkü Ocaklarına gidiyor, anlatıyor. Elinde kanıt olarak ses kaydı da var onu dinletiyor.
Bunun üzerine Ocak, Sübyancı Sapık Metin Öksüz’ü konuşup gerçeği sormak üzere davet ediyor, gidiyor ahlaksız Metin ocağa, soruyorlar doğru mu diye? Size ne ulan diyor, bilmem ne yaptımsa kendi öğrencimi yaptım, alan razı veren razı size giren çıkan ne diyor.
Daha sonra Bebek Katili Sübyancı Metin Öksüz hep arkasına sığındığı, gücünü kullandığı sendika başkanlığından istifa etmediği için dövüldüğünü söylüyor. Bu anlatılanların ses kayıdı youtube’da var.
Bu sübyancı sapığa sahip çıkanlar en az onun kadar suçludur.
Ülkü Ocakları Hesap Sorar

Uluslararası ve Ulusal Yayın yapan Independent Haber Sitesi Olay "Bursa'da sendika başkanının darp edildiği olayla ilgili iddialar: İstifa isteği, çocuk istismarı, sosyal medyada yayınlanan ses kaydı..." maşetine taşıdı. ( Link: https://www.independentturkish.com/node/85861/haber/bursada-sendika-ba%C5%9Fkan%C4%B1n%C4%B1n-darp-edildi%C4%9Fi-olayla-ilgili-iddialar-istifa-iste%C4%9Fi-%C3%A7ocuk )

Sosyal medyada gündeme gelen bir iddiada ise, Öksüz'ün 15 yaşındaki bir çocuğa istismarda bulunduğu, bu istismar nedeniyle Ülkü Ocakları üyeleri tarafından darp edildiği ifade ediliyor.

Independent Türkçe'ye konuşan Öksüz, bu iddianın gerçek dışı olduğunu, kendisini itibarsızlaştırmak adına gündeme getirildiğini ileri sürerken, Ülkü Ocakları Bursa İl Başkanı Cahit Özdemir, darp olayının kendileriyle alakasız olduğunu söylüyor. 

Ses Kaydı Yayınlandı

Metin Öksüz, hakkındaki istismar iddiasıyla ilgili sosyal medyada yayınlanan ses kaydının montaj olduğunu öne sürerek, Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu.


Ses Kaydıyla İlgili Suç Duyurusu

Öksüz suç duyurusunda, "Bursa Türk Eğitim-Sen 1 Nolu Şube Başkanı olmam nedeniyle tarafımla alakası olmayan kurgulama ses kaydı dosyası oluşturulup özel hayatımın gizliliği ilkesi zedelenmiştir. Yine bahse konu videodaki gibi bir bayanla bir ilişkim olmadığı gibi böyle bir konuşmam da bulunmamaktadır" ifadelerini kullanarak, sosyal medyada yayınlanan ses kaydına erişimin kısıtlanmasını talep etti.

suç duyurusu öksüz.jpg

(Fotoğraf: Independent Türkçe)
Öksüz ayrıca, darp edilmesiyle ilgili bulunduğu suç duyurusunda da, Bursa Ülkü Ocakları İl Başkanlığı görevine getirilen Cahit Özkan'ın kendisini Ülkü Ocakları'na çağırdığını, binaya gittiğinde 6-7 kişinin birden kendisine saldırdığını da iddia etti. 

"Savcılara Hakimlere Neden İletmediniz?"

Öksüz, uğradığı saldırının Türk Eğitim Sen Bursa 1 No'lu Şube Başkanlığı'ndan istifa etmemesi nedeniyle yaşandığını öne sürerken, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda şunları söyledi:

Yapmış olduğunuz Kalleşçe saldırıyı meşrulaştırmak için bana iftira atıyorsunuz. 15 yaşında biriyle birlikte olan buna tasallut eden domuzdur, namussuzdur. Bunlar olmadığı halde bu alçak iftirayı atıp da ispat edemeyenler de domuzdur namussuzdur. Elinizde done, bilgi, belge varsa şimdiye kadar hakim ve savcılara neden iletmediniz? Türk Eğitim Sen Genel Merkezi neden benimle ilgili bugüne kadar disiplin işlemi yapmadı. Sabırla bütün iftiracılara karşı hak mücadelemi sürdüreceğim. İtibar cellatlığı yapıyorsunuz.

Savunmasına bazı belge ve yazışmalarla devam ettiği öğrenilen Metin ÖKSÜZ: "Benden birileri tarafından istifa etmem istendi. Türk Eğitim Sen’ in Genel Başkanı tarafından kasetlerle tehdit edildim. Ben istifa etmeyince baskılar devam etti. Profesyonel sendikacılığım bitirilmek istendi. Hepsinin belgesi var. Yine olmayınca yönetim kurulu üyeleri tek tek aranıp ses kayıtları dinletilerek benim istifam istendi. Onu da başaramayınca yönetim kurulu üyelerim tehdit edildi, maaşım ve şubenin avansı yatırılmadı. En son olarak da böyle bir darp olayı oldu. Darp olayı olunca ve bu işin içinden çıkamayınca ne yapalım “Bu tecavüzcü, sapık” diyelim dediler. Ben “tecavüzcüysem”, “sapıksam” “bebek katiliysem” niye götürüp Cumhuriyet Savcılığına beni şikâyet etmediler. 19 yıllık öğretmenim ben.  Niye benimle hukuken uğraşmadılar. Varsa böyle bir şey ben hakimin savcının karşısına çıkmak istiyorum. Kimmiş mağdur kimmiş şikayetçi. Bunlar tamamen kendilerini kurtarmak için bir yafta ve linç kampanyası yürütüyorlar. " dedi.


Ülkü Ocakları Başkanı: Olayın Ülkü Ocakları'nın Bulunduğu Binada Yaşandığı Söyleniyor

Independent Türkçe'nin ulaştığı Ülkü Ocakları Bursa İl Başkanı Cahit Özdemir ise, olayın kendileriyle alakasının olmadığını ifade etti. Özdemir, İl Başkanı görevine yeni getirildiğini ve kendisine hayırlı olsun demek için çok sayıda kişinin ziyarete geldiğini belirterek, "Olayın yaşandığının iddia edildiği gün beni 200 - 300 kişi ziyaret etti. Bizim arkadaşlarımızdan kimse bu şahsı görmemiş. Olayın, Ülkü Ocakları'nın bulunduğu binada yaşandığı söyleniyor" ifadelerini kullandı.

Ongun Haber Olarak Bizim de Sorularımız Var...

1- Sayın Türk Eğitim Sen Genel Başkanı Talip GEYLAN ile Aynı Karede Resimleri Olan Metin ÖKSÜZ, Türk Eğitim-Sen 1 No'lu Şube'nin 12 Kasım'da yapılacak olan Seçimli Genel Kurulu öncesi, mevcut başkan istifa edince yönetim kurulu üyesi olan ve aynı zamanda başkan adayı olan Metin Öksüz, tüzük gereği seçim olmadan başkanlık koltuğuna oturdu.Diğer İki Başkan Adayını tek başına mı yoksa Türk Eğitim Sen Genel Merkezi yada Yerel Aktörler (Olası Erken Genel Seçimde MHP Milletvekili Adayları ve çevreleri) yardımıyla vazgeçmeye (ikna!) etti.

2- Türk Eğitim Sen Eski Bursa 1 Nolu Şube Başkanı Metin Öksüz'ün Polis Merkezine başvurusunun ardından Adli Rapor için gittikleri, Hastanede darp gördüğünü iddiasını kanıtlamaya yönelik olan Fotoğrafları Kim Çekti? bu resimler Neden 2 gün beklenildikten sonra kendisi tarafından paylaşıldı? Bu resimler ilk Olarak Kimlerle Paylaşıldı ve sonra Medya Guruplarına servis edildi. 

3- Metin ÖKSÜZ: "Benden birileri tarafından istifa etmem istendi. Türk Eğitim Sen’ in Genel Başkanı tarafından kasetlerle tehdit edildim. Ben istifa etmeyince baskılar devam etti. Profesyonel sendikacılığım bitirilmek istendi. Hepsinin belgesi var. Yine olmayınca yönetim kurulu üyeleri tek tek aranıp ses kayıtları dinletilerek benim istifam istendi." şeklinde yaptığınız savunmada kimleri kastediyorsunuz,hayatınız ve istikbaliniz sözkonusu, ailenizin şerefi sözkonusu, neden açıkça bu isimleri vermiyorsunuz?

4- Bursa Valiliği, olaydan kaç gün sonra , öğrencisiyle gayri ahlaki ilişki yaşadığı ve tehdit ettiği için darp edilen öğretmen Metin ÖKSÜZ’ü açığa aldı .Öksüz hakkında kaç gün sonra,Hem adli, hem idari soruşturma başlatıldı ?

Nereye koştuğunu bir türlü anlayamadığımız ( Link: https://sehirmedya.com/genel/turk-egitim-sen-nereye-kosuyor/ ) Türk Eğitim Sen'de İyi Parti - MHP hesaplaşması'nın da Olduğuna Dair Duyumlarımız Bulunmakta, Anlaşılan O Ki Türk Eğitim SEN de Sular Durumlayacak...

©