31 Mart seçimlerinde MHP’den Kazımkarabekir Belediye Başkanlığını kazanan Recep Boyacıoğlu’nun evinin önünde duran özel aracı ve evi'nin dış cephesi gece saat 01.30 sıralarında plakasız olduğu tespit edilen bir araçla gelen kişiler tarafından kurşunlandı.

Karaman'ın Kazımkarabekir İlçe Belediye Başkanı Recep Boyacıoğlu'nun aracında yapılan incelemede, 10 tabanca mermisi ile 1 el tüfekle, evine de 2 el tüfekle ateş edildiği tespit edildi.

Saldırı sonrası konuşan Başkan Recep Boyacıoğlu, " Gece saat 01:20 ilâ 01.30 sıralarında ilçe merkezindeki evimin bulunduğu sokakta park halindeki şahsıma ait araç ve ikamet ettiğim evim kurşunlanmıştır. Hamdolsun maddi hasardan başka bir kaybımız yoktur.
Gerek ilçedeki hemşehrilerim gerekse gönüldaşlarım emin olsunlar. Ben göreve geldiğim günden bu yana helal dairesinde görmediğim, ilçenin ali menfaatlerine bulmadığım hiçbir işe olur vermedim. Beytülmal bildiğim, necip milletimizin emaneti olan Kazımkarabekir Belediyesini doğup büyüdüğüm memleketime bir hizmet aracı olarak gördüm. Ne izah edilmeyecek işim, ne de karşılığında iş almadığımız bir ödememiz yoktur. Şu ana kadar kimse ile herhangi bir hasımlığım söz konusu değildir. Hak, hukuk ve helal süzgecinden geçemeyen taleplerin mermiyle geçeceğini düşünenler aldanır. Gözdağı vermek isteyenler, sarsılmaz iman ve inancımızın dağ gibi olduğunu elbette göreceklerdir.Recep Boyacıoğlu da her canlı gibi fanidir ancak, Allah'ın verdiği canı Allah'tan gayrı kimsenin alamayacağı bilinmelidir. İlçeye hizmet yolundaki çalışmalarımız aralıksız devam edecektir" dedi. 


Saldırı sonrası aracına not bırakıldığını da anlatan Boyacıoğlu, "Araca not bırakılmış, işte 'son uyarımız dikkat et' gibi bir uyarı olduğunu gördük. Kimin tarafından bırakıldığını bilmiyoruz." dedi.
Bir A4 kağıdına elle yazılmış bir yazı. Cama koymuş sileceğin üzerine taş koymuş bir halde gördük. Pek okuyamadık, polislerin ifadesiyle 'Son uyarımız, kan akacak' gibi bir tehdidin olduğunu söylediler." diyerek dün kendisine verilen bilgide şehir merkezinde plakasız bir aracın gezdiğini söyledi, “Şüpheli aracın bu olabileceği üzerinde duruluyor." biçiminde küçükte olsa bir ipucu belirlendiğini ima etti.
Başkan Boyacıoğlu; "Parmak izi olmasın diye biz ellemedik notlara, delillere. Bu şekilde bir olay yaşandı. Ama Kazımkarabekir için iyi bir olay olmadığını düşünüyorum' diye konuştu.

Başkan Boyacıoğlu son olarak;"Aracın üzerine ‘İlk ve Son uyarımız’ diye not bırakan saldırganların yakalanması için mobese kayıtları incelemeye alındı ve Emniyet güçleri bu çirkin işi yapanları bulmak için seferberlik başlattı."dedi

KAZIM KARABEKİR KAYMAKAMI MEHMET ALİ ATAK GEÇMİŞ OLSUN MESAJI YAYINLADI

Kazımkarabekir Kaymakamı Mehmet Ali ATAK   Recep Boyacıoğlu, aracının kurşunlaması olayı sonrası geçmiş olsun dileklerini ileterek Kınama Mesajı yayınladı.

Kaymakam Mehmet Ali ATAK mesajında "İlçemiz Belediye Başkanı Sayın Recep BOYACIOĞLU'nun şahsi aracına gece saatlerinde düzenlenen silahlı menfur saldırıyı esefle kınıyor, faillerin en kısa surede yakalanması için Emniyet ekiplerimizin konuyu takip ettiğini bildirmek istiyorum. Belediye Başkanımıza ve Ailesine geçmiş olsun dileklerimle." ifadelerini kullandı.

Şehitlerin İsimleri ve Memleketleri Belli Oldu! Şehitlerin İsimleri ve Memleketleri Belli Oldu!

Aracı kurşunlanan başkan Boyacıoğlu:

Aracı kurşunlanan başkan Boyacıoğlu:

Aracı kurşunlanan başkan Boyacıoğlu:

Aracı kurşunlanan başkan Boyacıoğlu:

Aracı kurşunlanan başkan Boyacıoğlu:

ONGUNHABER.COM  EKİBİ OLARAK SAYIN BELEDİYE BAŞKANINA GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİMİZİ İLETİYORUZ.